Условия за доставка и общо ползване

ДОСТАВКА
 
Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, "ЖЕЙНОВИ-2008" ЕООД се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. "ЖЕЙНОВИ-2008" ЕООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
 
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на "ЖЕЙНОВИ-2008" ЕООД. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, "ЖЕЙНОВИ-2008" ЕООД не носи отговорност за повреждането на тази стока. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, "ЖЕЙНОВИ-2008" ЕООД не е обвързана от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
 
При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, "ЖЕЙНОВИ-2008" ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 
Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 72 часа от получаването й.
 
Поръчки се обработват в следното работно време: от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 ч. Поръчки, направени след 17:00 ч от понеделник до четвъртък, се обработват на следващата сутрин след 08:00 ч. Поръчки, направени след 17:00 ч в петък, се обработват в понеделник след 08:00 ч.
 

ДОГОВОР

Договорът за продажба от разстояние с клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на www.nikolamensfashion.com.
 

ДОСТАВКА НА СТОКИ

В случай, че www.nikolamensfashion.com не е в състояние да достави поръчаната стока на неговия клиент (и) по обективни причини, които са извън неговия контрол, на клиентът(ите) ще бъде заплатена цената на стоките в пълен размер, ако същата е била заплатена предварително от клиента.
 

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Нашето стандартно време за доставка е до 5 работни дни. Стоките ще бъдат доставени с фактура, която служи като данъчен документ, както и документ за гаранция, ако е приложимо. Ако желаните стоки не са налични или през това време са възникнали непредвидени обтоятелства, свързани с доставката, представители на www.nikolamensfashion.com ще информират клиента, своевременно за неоправданото забавяне, използвайки предоставените данни за контакт. Ако пратката не е получена в посочения период за доставка от страна на клиента, и той не е бил уведомен за това от www.nikolamensfashion.com, клиентът трябва да се обади на телефонен номер за обслужване на клиенти: 0888 807 255 или да се свърже с www.nikolamensfashion.com чрез имейл адреса tonella@mail.bg.
 

ДОСТАВКА, ОПАКОВАНЕ И УСЛОВИЯ НА ЗАПЛАЩАНЕ

Покупките на клиентите се изпращат подходящо опаковани с куриерска фирма, а заплащането се извършва в съответствие с избрания от клиента начин. За всяка поръчка, разходите за доставка са посочени отделно. Моля, имайте предвид, че разходите за доставка се заплащат от клиента. www.nikolamensfashion.com запазва собствеността върху стоката до изплащане на пълната цена за покупката на стоките. Всички допълнителни разходи, свързани с превоз, направен в процеса на доставка и след нея трябва да бъдат заплатени от клиента. Начини за доставка Наличните начини за доставка са представени на клиента на уебсайта www.nikolamensfashion.com в процеса на заявяване на поръчка.
 

ЦЕНИ И ДАНЪЦИ

Всички цени, посочени в сайта са с включен ДДС. В случай, че поради каквато и да е грешка, цената на даден продукт е обявена като нулева или сумата в обратния мейл е калкулирана грешно, www.nikolamensfashion.com не е длъжен да достави този продукт до клиента на тази цена. Цените, посочени на сайта не включват транспортни разходи. Цената, която потребителят/клиентът дължи за транспорт е 5,00 лв. За поръчки над 100 лв., отнасящи се за територията на Р.България, транспортните разходи са за сметка на „ЖЕЙНОВИ-2008” ЕООД. При поръчки за други държави, моля свържете се с нас на e-mail: info@nikolamensfashion.com, за информация относно цените на куриерските услуги до вашата държава.
 

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНАТА СТОКА

Клиентът има право без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 30 дни, считано от датата на получаване на стоката. След упражняване правото на отказ последния е длъжен да върне получените стоки в цялост, в същия вид, както са доставени, с ненарушена опаковка, годни за последваща продажба на други клиенти, заедно с цялата придружаваща ги документация. При условие, че са изпълнени тези изисквания „ЖЕЙНОВИ-2008” ЕООД се задължава незабавно да възстанови заплатените суми от клиента. Разходите по връщане на доставената стока до фирмата са за сметка на клиента.