Костюми по поръчка

Костюми по поръчка

При нас може да поръчате костюм, изработен по мярка, който ще подчертае Вашата индивидуалност.На тържествени поводи като сватба и абитуриентски бал, на различни бизнес събития или просто в ежедневието, Вие ще изглеждате безупречно и ще се чувствате елегантен в костюм, създаден от брандът Nikola.

Три са основните характеристики на хубавия мъжки костюм: висококачествен плат, идеална кройка и прилягане по тялото. Индивидуалността на ушитата по този начин дреха дава възможност на всеки един джентълмен да изглежда по-добре и да се чувства по-комфортно.

В приятната обстановка на нашия магазин, вие се запознавате с моделите и разнообразието от платове и хастари. Срещата отнема 25 – 30 минути, като през това време ви вземаме мерки, отговаряме на въпросите ви, обсъждаме варианти и финализираме детайлите за вашия костюм. В зависимост от вашия вкус и предпочитания, вие ще може да изберете всеки един елемент - от плата до копчетата, от модела до цвета на илиците. През цялото време ще може да разчитате на нашите съвети по отношение на различните комбинации.

В зависимост от вашите нужди, ние предлагаме Стандартна, Бърза и Експресна поръчка. При Стандартната срокът за производство е 20 работни дни, при Бързата – 13 работни дни, а при Експресната поръчка вашият костюм ще бъде готов за 7 работни дни.

 

Заповядайте в нашия магазин на ул."Борисова" 8, гр. Русе или на info@nikolamensfashion.com